REGNBUEMONSTERET

Den nat Rosemarie og jeg kom ind på Akutmodtagelsen på Herlev, tror jeg, hun misforstod mig. Da jeg bad hende flytte armen, så lægen kunne se bulen. Hørte hun, at hun skulle flytte albuen. Rosemarie snakkede ikke helt rent, og derfor blev albuen hurtigt udtalt lidt forkert og kom til at hedde regnbuen. Derfor fik tumoren fået navnet regnbuen.

Det har været vigtigt for os igennem hele forløbet, at Rosemarie og hendes søskende forstod, hvad der foregik. Men noget så tungt som kræft kan være svært at snakke om med en 7årig og endnu sværere med en 2årig. Derfor skabte vi fortællinger. CVK’et – slangen som blev indopereret til kemoen, fik navnet Sisse. Og kemoen kaldte vi for krigerkemoprinsesser (hospitalet kalder det kemo Kasper, men det er for drenget for 2 piger). Alt var en del af vores eventyr og derved noget, der havde en begyndelse, en midte og en afslutning. En klassisk fortælling, hvor de gode sejrer til sidst <3

Dette er fortællingen om, hvordan regnbuemonsteret blev jagtet væk. Og hvordan slangen Sisse hjalp Mulle igennem kampen.

error: Indholdet er beskyttet!